Google Hirdetéskezelés

Eladjuk a termékedet. Online.

Nem hirdetéseket állítunk be, hanem forgalmat generálunk Neked.

Webáruházad van?

A Te időd értékesebb annál, minthogy naphosszat kreatívok gyártásával Google Ads beállításokkal és Analytics statisztikákkal bajlódj.

Segítünk csúcsra futtatni a webáruházad online marketingjét.

KAMPÁNYRA VAGY A TERMÉKED HIRDETÉSÉRE VAN SZÜKSÉGED?

Kampányainkat és hirdetéseinket alapos stratégiai tervezés és piackutatás előzi meg.

Terméked vagy szolgáltatásod előnyeit kihasználva olyan egyedi stratégiát alakítunk ki, amely költséget takarít meg, és ügyfeleket hoz számodra.

A betűk helyett inkább beszéljenek a számok:

Alkatrész kereskedés

Ügyfelünk már 10+ éve működik a piacán és a teljes online markting átvétele utan a cég teljes árbevételét 1,5 év alatt megdupláztuk.

adat 1

Adatok értelmezése:

Hirdetések megtérülése:

Az utolsó oszlopban látható az erre vonatkozó adat. Bizonyos kampányok esetében akár 10x vagy 20x megtérülést is el tudtunk érni, de az átlagos megtérülés is 6-7x-es. Egyszerű példával élve 100.000 Ft befektetésből átlagosan 600-700.000 Ft-os bevétel érekezett.

Mi évek óta ezzel foglalkozunk, a számok alapján sikerrel. Miért ne bíznád ránk?

 

Gondos tervezés

Minden értékesítést gondos előkészület és tervezés előz meg. Gondolj arra, hogy mérkőzést is nehéz nyerni taktika és edzések nélkül. Fontos, hogy határozd meg azt a konverziós célt, amire építeni szeretnél. Vizsgáld meg a célcsoportodat és ismerd meg az ő szokásait. Tudnod kell, mi a USP-d, amivel megkülönbözteted magad a versenytársaidtól. Mielőtt belekezdenél nézz utána, vagy kérj segítséget hozzáértőtől.

Eredmények

Ha hirdetésed alapjait a gondos tervezés során már megalapoztad, könnyebben tudsz eredményeket is elérni. Törekedj arra, hogy megtaláld azon csatornákat, ahol a célcsoportodat a leginkább el tudod érni. Olyan hirdetési kreatívot használj, amely egyedi és szokatlan, ezzel jobban felhívva a figyelmet magadra. Manapság rengeteg hirdetés és információ áramlik a mindennapokban, egy átlagos hirdetés már nem tud eredményes lenni. Végül mindig mérd az elért eredményeket és kérdezd az ügyfeleid véleményét.

Garo super kft logó

Új autóalkatrészek

A webáruházban Google Ads hirdetéseket kezelünk és készítünk. A folyamatos tesztelés és optimalizálás után minden hónap végén ügyfelünket riport formájában tájékoztatjuk az elért eredményekről.

Fix + jutalék

Halmarbútor logó

halmar bútor

Ennél a webáruháznál teljes marketing és SEO munka folyik. A hirdetéseket Facebookon és Google Ads-ben is folyamatosan kezeljük, hirdetés anyagot készítünk.


Fix + Jutalék

Bónuszbútor logó

Bónusz bútor

Teljes SEO szolgáltatás Search Console beépítésével és metaleírások létrehozásával. Átfogó tartalmi és technikai optimalizáció az oldal egészén, riportálással.


Fix díjazás

Nos, hogyan tovább?

Kérj tőlünk ajánlatot!

Kapcsolj online fokozatra velünk!