Webáruház készítés

Mi olyan webáruházat készítünk, ami hozzád és a termékeidhez, illetve azok specifikációihoz a legjobban illik.  Segítünk tisztázni azokat a lépéseket, amellyel sikerre viheted az áruházadat.

Gondolkoztál már azon miért látsz üres kávézókat és üzleteket az utcán?

Talán rosszul találták ki a koncepciót, nem ismerik a célcsoportot, nem egyediek, nem valós fogyasztói igényre jöttek létre, nem jól felépített az üzlet?

Segítsünk, hogy a Te vállalkozásod ezekkel a problémákkal ne találkozzon?

Webáruház design

A webáruházad design-ja az egyik legfontosabb pont, ha terméket szeretnél értékesíteni. Két egyforma terméket valószínűleg Te is sokkal szívesebben veszel meg egy szebb boltban, mint egy kevésbé igényesben. Az emberek vásárlásaik során több, mint 50%-ban a szerint döntenek, milyen egy termék csomagolása és milyen környezetben jutnak ahhoz hozzá.

Webáruház fejlesztés

A Magyarországon a legnépszerűbb és legtöbbet használt e-commerce rendszerek a Woocommerce, ami WordPress alatt fut és a Virtuemart, ami Joomla alatt fut. Ezeken kívül lehetőséged van teljesen egyedi fejlesztésű webáruházra, vagy bérelt webáruházra is. Mielőtt eldöntenéd, hogy a saját webáruházadat miben szeretnéd elkészíttetni, érdemes kicsit utána járni,  melyikkel milyen lehetőségeid vannak. Természetesen kérdés esetén mi is állunk rendelkezésedre! 🙂

Diamondswimwear logó

Diamond Swimwear

WordPress rendszerben Woocommerce-el készült egyedi webáruház. Angol/Magyar nyelvesítéssel, többopciós Barion és Paypal fizetéssel.


3-5 hét munka

250-350 ezer forint

Bónuszbútor logó

Bónusz bútor

Joomla rendszerben készült webáruház Virtuemart segítségével. Sablon alapján átdolgozott és személyreszabott design és felépítés Barion bankkártyás fizetéssel.

2-3 hét munka

150-200 ezer​ forint

Birkenstock logó

Birkenstock üzlet

Teljesen egyedi fejlesztésű webáruház, szintén teljesen egyedi és személyre szabott design-nal és felépítéssel, illetve Borgun bankkártyás fizetési rendszerrel.

3-5 hét munka

200-400 ezer forint

Nos, hogyan tovább?

Kérj tőlünk ajánlatot!

Kapcsolj online fokozatra velünk!