fbpx

Weboldal készítés

Neked is egy modern és jól működő honlapra van szükséged elérhető áron?

Érdekel egy példa, amivel el tudod képzelni
hogyan is készül el nálunk egy weboldal?

Weboldal design

Manapság akkor tudsz kiemelkedni a tömegből, ha eltérsz a megszokott látványtól, ha a weboldalad megjelenése egyedi, vagyis olyan amit máshol még nem tapasztalt a látogató. Törekedj arra, hogy a weboldalad kiemelkedő legyen, ahogyan mi is arra törekszünk, hogy kiemelkedő munkát adhassunk át Neked. Segítségül adunk pár linket az ötleteléshez:

Weboldal fejlesztés

Napjainkban a webfejlesztés egy olyan tág fogalom, hogy aki tartalommal tölt fel egy oldalt vagy leprogramoz egy új funkciót, egyaránt weboldalt fejleszt. Mi programozói tudással készítünk kész keretrendszerekben megalkotott weboldalakat. Ha laikus vagy a témában, akkor ez a pár link biztos hozzájárul ahhoz, hogy megértsd ezek működését.

Numan pékség logó

Numan pékség

Az oldal egyedi fejlesztéssel készült és meglévő sablon alapján lett a design testreszabva a cég arculatára. Az oldalból adminon keresztül érhető el a blog, galéria és a termék import-export is.

1 hónap munka

180 – 300 ezer forint
Xantus jános gimi logó

Xantuski

Az oldal egyedi fejlesztéssel készült, teljesen egyedi design alapján. A galéria és blog az adminból érhető el. Specifikuma az egyedi időpontfoglaló rendszer.

1 hónap munka

200-400 ezer forint
Lehoandi logó

Lehoandi

Az oldal kész keretrendszerben, WordPressben készült egy létező sablon átdolgozásával, személyre szabásával. Reszponzív, modern bemutatkozó oldal egyedi megoldásokkal.

2 hét munka

140 – 220 ezer forint

Nos, hogyan tovább?

Kérj tőlünk ajánlatot!

Kapcsolj online fokozatra velünk!