Weboldal készítés

Neked is modern, jól működő honlapra van szükséged elérhető áron?

Fejlesztői tudással készítünk személyre szabott modern és reszponzív weboldalakat megfizethető áron. 

Weboldal design

Manapság akkor tudsz kiemelkedni a tömegből, ha eltérsz a megszokott látványtól, ha a weboldalad megjelenése egyedi, vagyis olyan amit máshol még nem tapasztalt a látogató. Törekedj arra, hogy a weboldalad kiemelkedő legyen, ahogyan mi is arra törekszünk, hogy kiemelkedő munkát adhassunk át Neked. Segítségül adunk pár linket az ötleteléshez:

Weboldal fejlesztés

Napjainkban a webfejlesztés egy olyan tág fogalom, hogy aki tartalommal tölt fel egy oldalt vagy leprogramoz egy új funkciót, egyaránt weboldalt fejleszt. Mi programozói tudással készítünk kész keretrendszerekben megalkotott weboldalakat. Ha laikus vagy a témában, akkor ez a pár link biztos hozzájárul ahhoz, hogy megértsd ezek működését.

Numan pékség logó

Numan pékség

Az oldal egyedi fejlesztéssel készült és meglévő sablon alapján lett a design testreszabva a cég arculatára. Az oldalból adminon keresztül érhető el a blog, galéria és a termék import-export is.

1 hónap munka

180 – 300 ezer forint
tothlogo

Tothbor

Az oldal egy már meglévő weboldal teljes újraszabásából és renoválásból jött létre modern és letisztult design alapján. Bemutatkozó weboldal, kapcsolatfelvételi lehetőséggel.

2 hét munka

100 – 180 ezer forint

leuska design

Az oldal kész keretrendszerben, WordPressben készült egy létező sablon átdolgozásával, személyre szabásával. Reszponzív, modern webáruház online fizetéssel és egyedi megoldásokkal.

3 hét munka

160 – 280 ezer forint

Nos, hogyan tovább?

Kérj tőlünk ajánlatot!

Kapcsolj online fokozatra velünk!