Weboldal és Webáruház készítés

Neked is modern, jól működő honlapra van szükséged elérhető áron?

Fejlesztői tudással készítünk személyre szabott modern és reszponzív weboldalakat megfizethető áron. 

Mi olyan webáruházat készítünk, ami hozzád és a termékeidhez, illetve azok specifikációihoz a legjobban illik.  Segítünk tisztázni azokat a lépéseket, amellyel sikerre viheted az áruházadat.

Weboldal fejlesztés

Napjainkban a webfejlesztés egy olyan tág fogalom, hogy aki tartalommal tölt fel egy oldalt vagy leprogramoz egy új funkciót, egyaránt weboldalt fejleszt. Mi programozói tudással készítünk kész keretrendszerekben megalkotott weboldalakat. Ha laikus vagy a témában, akkor ez a pár link biztos hozzájárul ahhoz, hogy megértsd ezek működését.

Webáruház fejlesztés

A Magyarországon a legnépszerűbb és legtöbbet használt e-commerce rendszerek a Woocommerce, ami WordPress alatt fut és a Virtuemart, ami Joomla alatt fut. Ezeken kívül lehetőséged van teljesen egyedi fejlesztésű webáruházra, vagy bérelt webáruházra is. Mielőtt eldöntenéd, hogy a saját webáruházadat miben szeretnéd elkészíttetni, érdemes kicsit utána járni,  melyikkel milyen lehetőségeid vannak. Természetesen kérdés esetén mi is állunk rendelkezésedre! 🙂

Weboldal referencia árak

Numan pékség logó

Numan pékség

Az oldal egyedi fejlesztéssel készült és meglévő sablon alapján lett a design testreszabva a cég arculatára. Az oldalból adminon keresztül érhető el a blog, galéria és a termék import-export is.

1 hónap munka

180 – 300 ezer forint
tothlogo

Tothbor

Az oldal egy már meglévő weboldal teljes újraszabásából és renoválásból jött létre modern és letisztult design alapján. Bemutatkozó weboldal, kapcsolatfelvételi lehetőséggel.

2 hét munka

100 – 180 ezer forint

leuska design

Az oldal kész keretrendszerben, WordPressben készült egy létező sablon átdolgozásával, személyre szabásával. Reszponzív, modern webáruház online fizetéssel és egyedi megoldásokkal.

3 hét munka

160 – 280 ezer forint

Webáruház referencia árak

Diamondswimwear logó

Diamond Swimwear

WordPress rendszerben Woocommerce-el készült egyedi webáruház. Angol/Magyar nyelvesítéssel, többopciós Barion és Paypal fizetéssel.

3-5 hét munka

280-380 ezer forint

Bónuszbútor logó

Bónusz bútor

Joomla rendszerben készült webáruház Virtuemart segítségével. Sablon alapján átdolgozott és személyreszabott design és felépítés Barion bankkártyás fizetéssel.

2-3 hét munka

150-200 ezer​ forint

ejex munkaruha

Woocommerce alapú webáruház online fizetéssel, automata számlázással. GDPR biztos követés, biztonságos rendelésfelvétel és számos automatizmus.

3-5 hét munka

200-400 ezer forint

Nos, hogyan tovább?

Kérj tőlünk ajánlatot!

Kapcsolj online fokozatra velünk!