Rólunk

Szabó Áron

Szabó Áron

Marketing vezető

Szabó Judit

PPC Manager

orsiprofil500x500

Czine Orsolya

Grafikus

Stratégiai Partnereink

Gelencsér István

Gelencsér István

Frontend, WordPress

Papp Gergely

Frontend, Backend

MKM Szél Felícia

Copywriter

d'Elhougne viktória

Copywriter

Alapításunk története

István és Áron Rólunk

Történetünk

Így jött létre a
clickers

Közös történetünk 2018 tavaszára nyúlik vissza, amikor még mindketten alkalmazottként dolgoztunk, de egyformán kacsingattunk a vállalkozói lét felé.

A sors egy márkaépítési tanácsadás során hozott össze minket.

Miután megismertük egymás céljait, rájöttünk, hogy a piacon jól ki tudnánk egymást egészíteni. Elkezdtünk közösen agyalni, ötletelni, hogy a szaktudásunkkal és tapasztalatainkkal hogy tudnánk a KKV-k munkáját segíteni, problémáikat megoldani.

Szerettünk volna egy arany középutat létrehozni, ahol szakmai fejlesztői tudással nem egyedi milliós honlapokat, hanem CMS-ben készült komplex honlapokat készítünk az ügyfelekre szabva, marketing, UX és optimalizációs elveket szem előtt tartva. Az a célunk, hogy olyan komplex segítséget tudjunk adni az ügyfélnek, ami nem merül ki abban, hogy az ügyfél igényét szó nélkül elkészítjük – még akkor is, ha látjuk, hogy az elképzelése nem működőképes – hanem javaslatokkal, ötletekkel és megoldásokkal támogatjuk azt, hogy tud sikeres jelen lenni az online térben.

A teljes történetünket a gombra kattintva olvashatod el.

Filozófiánk

A Te sikereid, a mi sikerünk is. Azért dolgozunk, hogy az egyediséged a sikerességed kulcsa legyen.

Buday László utca 12 irodaház bejárat
Buday László utca 12 irodaház

Célunk

Az a célunk, hogy olyan komplex segítséget tudjunk adni Neked, ami nem merül ki abban, hogy az igényedet szó nélkül elkészítjük - még akkor is, ha látjuk, hogy az elképzelés nem működőképes - hanem javaslatokat, ötleteket és megoldásokkal támogatjuk azt, hogy sikeres jelen tudj lenni az online térben.

Alapítók

Clickers ügynökség

Gelencsér István

Gelencsér István

A webfejlesztés nem csak a szakterületem, hanem a hobbim is. A Ruander oktatóközpontban HTML, CSS leírónyelveket és PHP programozást, majd a Progmatic akadémián JavaScript programozást tanultam. Junior frontend fejlesztőként dolgoztam egy évet a Paytech International Kft.-nek, ezután pedig egy évet egy KKV-nak a Gold Caffé Kft.-nek mint rendszergazda, webfejlesztő illetve online marketing felelős. "A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket, nem azért, hogy idegeskedjünk rajtuk."

Szabó Áron

Álmodozóból lettem tervező, tervezőből megvalósító, megvalósítóból kiteljesedő. A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem Kereskedelem és Marketing szakon. Pályám kezdetén a Magyar Fejlesztési Bank Zrt.-nél dolgoztam hitelezési területen, majd a BrandBirds Kft. márkaépítési cég tanácsadója lettem. Minden kreatív az én kezem alatt folyik át, hirdetésekben és kampányokban is én állok a rendelkezésedre.

Szabó Áron

eredményeink

Amire büszkék vagyunk

Guru of the Day 2018.11.23 díj
GURU OF THE DAY
2018.11.23.
Best css of the day 2018 11 20 díj
SITE OF THE DAY
2018.11.20.