fbpx

Rólunk

Szabó Áron

K. Szabó Áron

Marketing vezető

Szabó Judit

PPC Manager

Laura Kremeny Clickers

Laura kremeny 🇸🇪

Tartalom Manager

Stratégiai Partnereink

Gelencsér István

Gelencsér István

Frontend, WordPress

MKM Szél Felícia

Copywriter

d'Elhougne viktória

Copywriter

Alapításunk története

István és Áron Rólunk

Alapítók

Clickers ügynökség

Gelencsér István

Gelencsér István

A webfejlesztés nem csak a szakterületem, hanem a hobbim is. A Ruander oktatóközpontban HTML, CSS leírónyelveket és PHP programozást, majd a Progmatic akadémián JavaScript programozást tanultam. Junior frontend fejlesztőként dolgoztam egy évet a Paytech International Kft.-nek, ezután pedig egy évet egy KKV-nak a Gold Caffé Kft.-nek mint rendszergazda, webfejlesztő illetve online marketing felelős. "A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket, nem azért, hogy idegeskedjünk rajtuk."

K. Szabó Áron

A marketing nem csak a munkám, a hivatásom is. A Budapesti Corvinus Egyetemen Marketing Intézetének doktoráns munkatársa vagyok, tanítok és kutatok is. Kutatási területem az online reklámok és az online térben való meggyőzés. A Corvinus Doktori Önkormányzat Felügyelőbizottságának az Elnöke vagyok. Oktatóként a Corvinuson túl megfordultam a Babeș–Bolyai, MOME, és Testnevelési egyetemeken.Pályám kezdetén a Magyar Fejlesztési Bank Zrt.-nél dolgoztam hitelezési területen, majd a BrandBirds Kft. márkaépítési cég tanácsadója lettem. Minden kreatív az én kezem alatt folyik át, hirdetésekben és kampányokban is én állok a rendelkezésedre.

Szabó Áron

Filozófiánk

A Te sikereid, a mi sikerünk is. Azért dolgozunk, hogy az egyediséged a sikerességed kulcsa legyen.

Buday László utca 12 irodaház bejárat
Buday László utca 12 irodaház

Célunk

A célunk olyan komplex hirdetési segítség nyújtása,  amely nem merül ki az igények szó nélküli elkészítésében - még akkor is, ha látjuk, hogy az elképzelés nem működőképes - hanem javaslatokkal, ötletekekkel és megoldásokkal támogatjuk a sikeres online jelenlétet.

Történetünk

Így jött létre a
clickers

Közös történetünk 2017 tavaszára nyúlik vissza, amikor még mindketten alkalmazottként dolgoztunk, de egyformán kacsingattunk a vállalkozói lét felé.

A sors egy márkaépítési tanácsadás során hozott össze minket.

Miután megismertük egymás céljait, rájöttünk, hogy a piacon jól ki tudnánk egymást egészíteni. Elkezdtünk közösen dolgozni, ötletelni, hogy a szaktudásunkkal és tapasztalatainkkal hogy tudnánk a KKV-k munkáját segíteni, problémáikat megoldani.

Szerettünk volna egy arany középutat létrehozni, ahol szakmai fejlesztői tudással nem egyedi milliós honlapokat, hanem CMS-ben készült komplex honlapokat készítünk az ügyfelekre szabva, marketing, UX és optimalizációs elveket szem előtt tartva. Az a célunk, hogy olyan komplex segítséget tudjunk adni az ügyfélnek, ami nem merül ki abban, hogy az ügyfél igényét szó nélkül elkészítjük – még akkor is, ha látjuk, hogy az elképzelése nem működőképes – hanem javaslatokkal, ötletekkel és megoldásokkal támogatjuk azt, hogy partnerünk sikeres lehessen az online térben.

A teljes történetünket a gombra kattintva olvashatod el.

eredményeink

Amire büszkék vagyunk

Guru of the Day 2018.11.23 díj
GURU OF THE DAY
2018.11.23.
Best css of the day 2018 11 20 díj
SITE OF THE DAY
2018.11.20.